Veelgestelde vragen over het Gardameer

Veelgestelde vragen over het Gardameer

In het Gardafriends Forum worden er dagelijks tientallen vragen over het Gardameer gesteld. Op deze pagina verzamel ik de meest voorkomende vragen met antwoorden van de leden.

Tip: gebruik zeker ook de zoekfunctie in deze Facebook groep.

Zoeken in een Facebook groep

Dieren

Restaurants

Route naar het Gardameer

Stranden

Tussenstops richting het Gardameer

Overnachten voor de Fernpass

Watersport

Monte Baldo - veelgestelde vragen Gardameer

Kennis delen

In de Facebook groep Gardafriends helpen de leden elkaar. De antwoorden op deze vragen worden beantwoord door de leden zelf. Op deze manier heb je meteen de tips en ervaringen van ervaringsdeskundigen.

Wil jij graag een steentje bijdragen? Maak je dan lid van de Gardafriends groep en deel je kennis!

Gardafriends forum

Mijn persoonlijke Gardameer tips & ervaringen

De vragen die ik via mijn persoonlijke website ontvang krijg ik ook haast niet meer beantwoord. Daarom heb ik besloten om hier (heel binnenkort) de vragen die ik het meest ontvang hier te plaatsen. Dit lijstje zal langzaam maar zeker nog uitbreiden…

Geef een reactie