Over mij

Frederik Maesen Belgische blogger

Leuk dat je kennis wil maken met mij! Mijn naam is Frederik en ik hou van reizen. Op mijn websites deel ik mijn reiservaringen van de verschillende vakanties en uitstapjes die ik samen met mijn gezin maak.

Dit gaat van een rondreis door West-Amerika tot een weekendje in de Ardennen. Van een helikoptervlucht over de Grand Canyon tot zwemmen met dolfijnen.

Mount Rushmore National Monument

Ik hou van de natuur en het zijn voornamelijk de kleine dingen in het leven die mij gelukkig maken. Een mooie zonsondergang of zonsopgang, een mooie wandeling in de natuur, leuke mensen ontmoeten, lokale restaurantjes ontdekken,…  Het maakt niet uit of dit aan de andere kant van de wereld is of in de prachtige provincie Limburg waar ik woon.

Lekker eten aan het Gardameer

Digital Storyteller

Mijn virtueel avontuur is in een enorme stroomversnelling geraakt dankzij de opkomst van ‘Social Technologies’ zoals Facebook en Twitter. In het jaar 2011 besloot ik om een Facebook pagina te maken en nu, ondertussen zo’n 7 jaar later, bereik ik honderdduizenden mensen per maand (soms per dag!) met mijn blogberichten en social media posts.

40.000 Gardafriends

Google Local Guide & Streetview Photographer

Ik hou er van om mijn ervaringen te delen met andere mensen. Ik probeer op deze manier mensen te helpen bij het nemen van beslissingen. Dit kan gaan van het kiezen van een vakantiebestemming, een leuk restaurantje, een hotel tot een lokaal winkeltje zoeken.

Om die reden ben ik al verschillende jaren actief als Google Local Guide en Streetview Photographer. Ik draag een steentje bij door foto’s op Google Maps te plaatsen en reviews te schrijven van de locaties die ik bezoek.

Foto's iOS11 HEIC

Mijn foto’s en reviews bereiken tot 2 miljoen mensen per maand op Google Maps en hebben onlangs de kaap van 45.000.000 weergaven overschreden.

Google Local Guide level 8

Websites

Naast deze site heb ik ook nog een aantal sites over de rondreizen die we maken. Gedurende onze road trips brengen we dagelijks live verslag uit vanaf de locaties waar we ons bevinden. Een keer als we terug zijn volgt er dan een gedetailleerd reisverslag met foto’s, video’s, routes, tips, bezienswaardigheden en nog veel meer!

Neem gerust eens een kijkje op de volgende sites:

Social Media