Over mij

Frederik Maesen Belgische blogger

Leuk dat je kennis wil maken met mij! Mijn naam is Frederik en ik hou van reizen. Op mijn websites deel ik mijn reiservaringen van de verschillende vakanties en uitstapjes die ik samen met mijn gezin maak.

Dit gaat van een rondreis door West-Amerika tot een weekendje in de Ardennen. Van een helikoptervlucht over de Grand Canyon tot zwemmen met dolfijnen.

Mount Rushmore National Monument

Ik hou van de natuur en het zijn voornamelijk de kleine dingen in het leven die mij gelukkig maken. Een mooie zonsondergang of zonsopgang, een mooie wandeling in de natuur, leuke mensen ontmoeten, lokale restaurantjes ontdekken,…  Het maakt niet uit of dit aan de andere kant van de wereld is of in de prachtige provincie Limburg waar ik woon.

Lekker eten aan het Gardameer

Google Local Guide

Ik hou er van om mijn ervaringen te delen met andere mensen. Ik probeer op deze manier mensen te helpen bij het nemen van beslissingen. Dit kan gaan van het kiezen van een vakantiebestemming, een leuk restaurantje, een hotel tot een lokaal winkeltje zoeken.

Google Local Guides is een programma van Google waarmee je punten kan verdien door bij te dragen aan Google Maps. Dit kan door foto’s te delen, een review te schrijven of bijvoorbeeld een ontbrekende plaats toe te voegen.

Om die reden ben ik al verschillende jaren actief als Google Local Guide . Ik draag een steentje bij door foto’s op Google Maps te plaatsen en reviews te schrijven van de locaties die ik bezoek.

Foto's iOS11 HEIC

Mijn foto’s en reviews bereiken heel wat mensen op Google Maps. Onlangs hebben mijn foto’s de kaap van 45.000.000 weergaven overschreden. Ik was dan ook heel vereerd toen ik dit mailtje van Google ontving.

Google Local Guide level 8

Social Media