Terhills Cablepark Beach Bar

terhills cablepark beach bar

Terhills Cablepark Beach Bar

Een van mijn favoriete ‘Beach Bars’ in Limburg is zonder twijfel de Terhills Cablepark Beach Bar in Maasmechelen. Op deze pagina kan je een kort fotoverslag vinden.

Parking Terhills Cablepark

Je kan je wagen op enkele minuten stappen van het Cablepark en de beachbar parkeren. Deze ruime parkeerplaats ligt aan het einde van de Nationaal Parklaan.

Wandelpad van parking naar het Terhills Cable Park

Vanaf de parkeerplaats maak je een mooie wandeling naast het water tot aan de ingang van het Cablepark.

Terhills Aquapark

Tijdens je wandeling zie je aan je linkerzijde de beachbar al liggen en ook het Aquapark. Dit laatste is the place to be voor wie graag in het water speelt. Een hele verzameling van glijbanen, luchtkastelen en andere leuke dingen ligt er op jou te wachten!

Welkom bij Terhills

Bij de inkom staat er een groot infobord met alle activiteiten en bezienswaardigheden die je op wandelafstand kan vinden. Een bezoek aan Connecterra mag daar uiteraard niet aan ontbreken!

Aquapark

Vlak nadat je binnen bent, heb je aan de linkerkant het aquapark liggen. Wanneer je over de vlonder wandelt kom je uit op een groot terras met zicht op de waterplas en het aquapark. Ideaal voor de ouders die de kids in willen zien terwijl ze zelf genieten van een drankje en het mooie uitzicht.

Beachbar

Maar natuurlijk ga ik het nu even over mijn favoriete Beachbar hebben. Zodra ik over het ‘strand’ wandel, geraak ik alvast helemaal in vakantiestemming. Doe er dan nog de gezellige drukte bij, de watersporters die er actief zijn, de strandstoelen, de beachbar, de BBQ’s,…

Moet ik nog meer zeggen? Hieronder deel ik nog enkele sfeerfoto’s van mijn bezoek aan deze strandbar.

Terhills Cablepark Beach Bar
Terhills Cablepark Beach Bar

1 thought on “Terhills Cablepark Beach Bar

Comments are closed.