Sunset Lake – Yellowstone National Park

Sunset Lake Yellowstone

Sunset Lake

Onze tweede roadtrip in Amerika vonden we nog mooier dan onze eerste. Het feit dat het legendarische Yellowstone National Park op onze route lag heeft daar zeker mee te maken.

Eén van de vele magische plekjes die we in dit Nationale Park bezochten was ‘Sunset Lake’. Wanneer je de Grand Loop road richting de Old Faithful volgt kom je aan je rechterkant het Black Sand Basin tegen. Hier kan je parkeren en vervolgens een kort wandelingetje maken over het mooie vlonderpad tot aan dit kleurrijke meertje.

Wandelpad in Yellowstone richting Sunset Lake

Het vlonderpad slingert tussen de warmwaterbronnen en brengt je tot bij Sunset Lake. Onderweg kan je genieten van het prachtige landschap.

Sunset Lake

Natuurpracht

De natuurpracht in Yellowstone is haast niet vast te leggen op foto. De kleuren, de uitgestrektheid, de sfeer,… Wanneer ik terugdenk aan ons verblijf in dit natuurpark krijg ik meteen zin om terug te vertrekken. Ik had hier de tijd van mijn leven!

Zo graag zou ik nog eens terug over de vlonderpaden wandelen. De warme dampen van de warmwaterbronnen op mijn gezicht voelen, de typische geur van de geisers opsnuiven,…

Panoramafoto Sunset Lake

Black Sand Basin

Wanneer je naar het Sunset Lake wandelt kom je door het ‘Black Sand Basin’ waar ik deze 360° foto gemaakt heb.

 

Sunset Lake Yellowstone

2 thoughts on “Sunset Lake – Yellowstone National Park

Comments are closed.