Ontbijten op een Amerikaanse ranch

Ontbijten op een Amerikaanse ranch

Ontbijten op z’n Amerikaans

Soms heb je van die momenten die je nooit zal vergeten. Ons ontbijt in de Zion Mountain Ranch (Utah) is zo’n moment waar ik nog altijd van kan nagenieten. Wakker worden op een warme zomerochtend. Genieten van het ochtendzonnetje op het bankje voor onze houten chalet. De geur van de kruiden in de weide voor ons,…

Combineer dit dan nog eens met de geur van versie koffie en gebakken spek, en je hebt het ideale recept voor een onvergetelijk ontbijt.

Zion Mountain Ranch

Tijdens onze roadtrip door Amerika logeerden we één nachtje op deze ranch, die voor ons strategisch goed gelegen was tussen Zion National Park en Bryce Canyon National Park. Na een heerlijke nachtrust wandelden we naar het restaurant waar ze het ontbijt serveerden.

Het was er nog heel rustig en we mochten van de vriendelijke serveerster zelf een plekje kiezen.

Zion Mountain Ranch Utah

Uiteraard kozen we een plekje waar we konden genieten van het prachtige uitzicht. Het was bijna alsof je in een filmdecor zat, zo mooi! Naast het restaurant was er ook een gezellig terrasje.

Restaurant op Ranch

Land Office

Vanaf het terrasje heb je dit uitzicht op het ‘Land Office’, een geweldig mooie blokhut in de schaduw van enkele mooie bomen. Nadat de serveerster onze bestelling had opgenomen genoten we van de omgeving en het mooie weer.

Zion Mountain Ranch

Hash Browns

En dan was het tijd om te ontbijten. Ons dochtertje had een kleine portie worstjes met ‘Hash Browns’ (geraspte gebakken aardappel) en spek besteld. Overheerlijk!

Ontbijt op een ranch

 

Echt Amerikaans ontbijt

Ranch

En dan was het tijd om verder te rijden naar onze volgende bestemming. We wandelden nog een laatste keer door de ranch, namen nog eens een kijkje bij de dieren en namen afscheid van deze mooie plek. Dit was het Amerika zoals ik er als kind van droomde!

Een ranch in Utah

Waar ligt deze ranch?

Wil je zelf ook eens overnachten op deze ranch tijdens jouw roadtrip door Amerika? Hier kan je de gegevens vinden:

9065 West Highway 9, Mt Carmel, UT 84755

Reserveer een kamer
+1 866-648-2555

Waar kan je logeren op een ranch in Amerika

Dixie National Forest

Op de route naar onze volgende bestemming (Bryce Canyon National Park) reden we door het kleurrijke Dixie National Forest. Wil je meer weten over deze prachtige rit? Bekijk dan even onze route naar Bryce Canyon in detail.

Dixie National Forest Utah

1 thought on “Ontbijten op een Amerikaanse ranch

Comments are closed.