Een mooie zonsondergang op Sanibel Island

Zonsondergang Sanibel Island

Een zonsondergang op Sanibel Island

In de paasvakantie maakten we een 10-daagse rondreis door Florida. Eén van de locaties die we bezochten was Sanibel Island. Dit mooie eiland aan de westkust van Florida noemen ze ook wel het ‘schelpeneiland’. Na een heerlijk diner bij de Lazy Flamingo besloten we om de dag af te sluiten met een mooie zonsondergang.

Schelpeneiland Florida

Op zoek naar een mooie locatie

Omdat we niet veel tijd meer hadden tot zonsondergang besloten we om een plekje in de buurt te zoeken. Zo kwamen we terecht in het ‘Blind Pass Park’. We parkeerden onze wagen, renden naar het strand en namen plaats op een aangespoelde boomstam. We waren niets te vroeg, want de zon raakte de horizon al.

Schelpen zoeken Sanibel Island Florida

Blind Pass Park

Op de kaart hieronder zie je de exacte locatie waar we genoten van de zonsondergang. Ook op dit strand lagen er heel wat schelpen.

Sunset Sanibel Island Florida

Een zonsondergang in Florida

Sunset

Wegens tijdsgebrek hebben we waarschijnlijk niet het beste plekje om een zonsopgang mee te maken bezocht. Ben jij van plan om te genieten van een mooie ‘sunset’ op Sanibel Island? Dan kan je best deze website eens bezoeken: Best spots to view a Sanibel Island sunset.

Strand Sanibel Island

Na een kort wandelingetje over het strand begon het al goed te schemeren. Zodra onze dochter nog enkele mooie schelpen gevonden had, stapten terug in onze wagen en reden we naar het huisje waar we logeerden. Het einde van alweer een geweldig mooie dag!

Plan je ook een bezoek aan Sanibel Island? Dan kan ik je alvast zeggen dat één overnachting veel te weinig is om dit prachtige eiland te verkennen!

Sanibel Anchor Inn

 Booking.com

2 thoughts on “Een mooie zonsondergang op Sanibel Island

Comments are closed.