Maligne Canyon Wilderness Kitchen

Maligne Canyon Wilderness Kitchen

Maligne Canyon Wilderness Kitchen

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan de Maligne Canyon in Jasper National Park? Dan kan je het misschien combineren met een lunch het restaurant ‘Maligne Canyon Wilderness Kitchen’. Wij vonden het in ieder geval een aanrader!

Na een prachtige wandeling langs het Maligne Canyon Trail genoten we van een ontspannen lunch het nieuwste restaurant van Jasper (zomer 2019). Dit gezellige restaurant situeert zich aan de trailhead van Maligne Canyon. Met een buitenterras en een selectie sandwiches, salades en vleesgerechten met zelfgemaakte BBQ-saus, vonden wij dit de ideale locatie om onze innerlijke ontdekkingsreiziger eens te verwennen.

Maligne Canyon Wilderness Kitchen

Rustiek & modern

Het restaurant heeft een gezellig interieur, het is in ieder geval een stijl waar wij van houden. Zo’n ‘lodge sfeer’ met toch een moderne touch. Maar natuurlijk ga je voor het eten en ook dat konden we appreciëren!

Maligne Canyon Wilderness Kitchen

Reserveren

Omdat we dit restaurant toevallig ontdekten, hadden we niet gereserveerd. Met een beetje geluk konden we nog een tafeltje voor 3 personen bemachtigen, maar wanneer je zeker wil zijn kan je best reserveren!

Maligne Canyon Wilderness Kitchen Menu

Er stonden heel wat lekkere dingen op de menukaart, waardoor het moeilijk kiezen was. Als we langer in dit mooie park verbleven hadden, waren we zeker nog een keertje terug gegaan.

WILDERNESS PLATTER $39

Smoked and Glazed Baby Back Pork Ribs
Hickory Smoked Sunrise Farms Chicken
16 Hr. Slow Cooked BBQ Alberta Beef Brisket
Grilled Venison Sausage
Sides / Mac & Cheese, Parsley Fries, Baked Beans, Carrot & Green Bean Bouquet
Sauces / Horseradish, Grainy Mustard, Canadian Whiskey BBQ Sauce

2 thoughts on “Maligne Canyon Wilderness Kitchen

Comments are closed.