Hotel Panorama Ristorante – Torri del Benaco

Lekker eten aan het Gardameer

Hotel Panorama Ristorante

Tijdens onze vakanties en uitstapjes ontdekken we regelmatig leuke eetgelegenheden. Zo ontdekten we op de terugweg van een uitstap naar San Zeno di Montagna een tof restaurantje, waar je vanaf het terras een prachtig uitzicht over het Gardameer hebt.

Albisano

Op onze terugweg naar Torri del Benaco kwamen we door het pittoreske dorpje Albisano dat er heel rustig bij lag. We parkeerden onze wagen op de openbare parking en maakten een wandelingetje door het centrum. Het was ondertussen 11:30u en we hadden best wel wat honger.

Albisano

Op onze wandeling kwamen we langs ‘Hotel Panorama Ristorante’. Toen we even naar binnen gluurden zagen we dat er aan de achterzijde een terras lag met zicht op het Gardameer. We besloten naar binnen te gaan, want zoals de naam van het hotel doet vermoeden zal je er wel van een mooi panorama kunnen genieten.

Hotel Panorama Torri del Benaco Albisano

Wandel je mee naar binnen?

Benieuwd naar het uitzicht vanaf het terras? Wandel dan samen met ons mee naar binnen door de video te starten of scrol gewoon verder voor de foto’s.

Terras hotel Panorama Albisano

We namen plaats op het terras en bestelden alvast een drankje. Terwijl we de menukaart aan het bestuderen waren genoten we van het geweldig mooi uitzicht over het Gardameer en het stadje Torri del Benaco.

Penne

Scampi's restaurant San Zeno di Montagna

Een heerlijke dessertje eten aan het Gardameer

Menu Ristorante Panorama Torri del Benaco

Adres

Zin gekregen om dit restaurant ook eens te bezoeken? Hier kan je de exacte locatie vinden:

Via San Zeno, 9, 37010 Torri del Benaco VR, Italië
hotelgardasee.verona.it
+39 045 722 5102

Uitzicht over het Gardameer

Restaurantjes aan het Gardameer

Wil je graag nog meer leuke restaurantjes ontdekken die we bezocht hebben aan het mooie Lago di Garda? Ik werk momenteel aan een overzicht van onze favoriete plekjes. Voorlopig staan er nog maar enkele online, maar het lijstje gaat zeker nog langer worden.

Restaurants aan het Gardameer met zicht op het meer

Nog meer Gardameer tips

Gezien je op deze pagina bent, is er veel kans dat je een vakantie aan het Gardameer aan het plannen bent. Als je nog op zoek bent naar leuke tips en bezienswaardigheden, dan kan je de pagina met mijn persoonlijke Gardameer tips eens nalezen. Ik wens je alvast een fijne vakantie!

Punta san Vigilio

 

4 thoughts on “Hotel Panorama Ristorante – Torri del Benaco

Comments are closed.