Een leuke hamburger tent in Seligman

De beste hamburger van Seligman Amerika

Een knettergekke Amerikaanse hamburgertent

Tijdens onze eerste roadtrip door West-Amerika ontdekten we toevallig het stadje Seligman in Arizona. Op zoek naar een snelle hap verlieten we de I40 die we volgden vanaf de Grand Canyon richting Las Vegas. Daar bestelde we een hamburger in een wel heel unieke hamburgertent langs de Historic Route 66.

Hamburgertent Seligman

The Sixties

We waanden ons meteen in de jaren 60. Het leek echt of de tijd er heeft stilgestaan. Onze aandacht werd getrokken door de reclameborden van Delgadillo’s Snowcap Driv-in. Binnen werden we overdonderd door de vrolijke eigenaar en het bijzondere interieur.

De muren hangen er vol met naamkaartjes en geldbriefjes van over de hele wereld. We plaatsten onze bestelling en namen plaats op het retro terras.

Snow Cap Seligman
Hamburgers eten in Amerika
Eten in Amerika

Delgadillo’s Snowcap

Op de parking van deze excentrieke snackbar staat er een opvallende auto. Volgens mij behoort deze tot een van de meest gefotografeerde auto’s in Seligman.

Delgadillos Snowcap Seligman

Aan de achterzijde kan je nog meer oldtimers vinden. Maar er is nog meer te bekijken dan oude wagens en wat curiosa. Er staat ook een niet alledaags toilet voor de klanten.

Oldtimers langs Route 66

Toilet

Zelfs naar het toilet gaan is een bijzondere ervaring bij Delgadillo’s Snowcap. Het is in ieder geval een WC dat we niet vlug zullen vergeten. 🙂

Een gek toilet in Amerika

Historic Route 66

Ooit reden er hier duizenden auto’s per dag door Seligman. Nu zie je er alleen nog toeristen die de sfeer komen opsnuiven.

Historic Route 66
Hamburgers Route 66
Vintage tuinstoelen Route 66

Nostalgie

Heb je ook een zwak voor die sfeer uit ‘de Sixties’? Dan ga je hier waarschijnlijk genieten van de omgeving en het meubilair!

Pop met tinnen blikjes

Locatie

Wil je zelf ook eens kennismaken met deze bijzondere hamburgertent? Op deze kaart kan je het adres terugvinden. Wanneer je van Las Vegas naar de Grand Canyon rijdt, kom je er praktisch langs.

De geboorteplaats van Historic Route 66

Wanneer je toch in Seligman bent moet je beslist eens een bezoekje brengen aan deze kapperszaak op een steenworp van de hamburgertent. Hier heeft ‘The Angel of Route 66’ een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de Historic Route 66.

On Route 66 Seligman