Een avondwandeling in Torri del Benaco

Een avondwandeling in Torri del Benaco

Een tijdje geleden publiceerde ik al wat foto’s van mijn wandeling door Torri del Benaco. Vandaag deel ik wat foto’s die ik gemaakt heb op een zwoele zomeravond, enkele jaren geleden. Bij het zien van deze foto krijg ik meteen heimwee naar het mooie Gardameer!

Ik hoop dat ik jullie alvast een beetje ik vakantiestemming kan brengen met deze foto’s. Wandel je mee?

Torri del Benaco aan het Gardameer

De terrasjes lagen er nog wat verlaten bij, maar dit zou niet lang meer duren. Toen ik deze foto maakte was het nog snikheet. Zodra de zon achter de horizon was verdwenen begon het wat af te koelen en liepen de terrasje vol.

Terrasjes in Torri del Benaco

Ik slenterde verder door de smalle steegjes om te genieten van al die mooie doorkijkjes.

Een smal straatje aan het Gardameer

Op dit terras heerste er al een gezellige drukte. Lunchen tijdens een zonsondergang met zicht op het Gardameer. Kan je het nog mooier hebben?

Terrasje met zicht op het Gardameer

Nog een beetje nostalgie…

Telefooncel aan het Gardameer

Vanuit het haventje zag je nog een veerboot naar Toscolano-Maderno vertrekken.

Het haventje van Torri del Benaco

Zodra de zon was verdwenen achter de bergen begon de lucht oranje te kleuren. Het einde van een heerlijke avondwandeling in Torri del Benaco! Wil je nog meer foto’s en (live) video’s van het Gardameer ontdekken? Volg me dan op Instagram en mijn IGTV kanaal.

Zonsondergang in het haventje van Torri del Benaco

2 thoughts on “Een avondwandeling in Torri del Benaco

Comments are closed.