Bezienswaardigheden in Monterey en omgeving.

Bezienswaardigheden in Monterey

Bezienswaardigheden in Monterey

Bezienswaardigheden in Monterey

Monterey is een populaire tussenstop voor wie over Highway 1 langs de adembenemende kustlijn slingert . Deze leuke kustplaats biedt iets speciaals voor iedereen: een leerrijk bezoek aan het beroemde Monterey Bay Aquarium, slenteren langs de winkels en attracties van de iconische Cannery Row, een heerlijke lunch in een van de gezellige restaurants of 18 holes op de legendarische golfbanen spelen.

Pacific Grove Gate 17-mile drive

Volg er de 17-Mile Drive langs dramatische kliffen aan de kust, sneeuwwitte stranden, mystieke bossen en iconische golfbanen. Ontdek een van de meest schilderachtige ritten ter wereld terwijl je de inspirerende Lone Cypress ontmoet of de ongerepte schoonheid van Fanshell Beach in je opneemt en nog veel, veel meer.

17 mile drive

Highlights o.a.

Tip: Met meer dan 200 tentoonstellingen en 35.000 planten en dieren geeft het Monterey Bay Aquarium je een ​​unieke blik op de wonderen van de oceaan.

Monterey Bay Aquarium
Bezienswaardigheden in Monterey
Monterey Bay Aquarium

Bubba Gump

In Monterey kan je een van de verschillende Bubba Gump restaurants vinden. Sinds ons eerste bezoek aan Bubba Gump in New York is het traditie geworden om minstens één restaurant te bezoeken tijdens een roadtrip in Amerika. Uiteraard heb je nog heel wat andere leuke (en lokale) restaurants in Monterey.

1 thought on “Bezienswaardigheden in Monterey en omgeving.

Comments are closed.