Monterey Bay Aquarium – Californië

Monterey Bay Aquarium

Monterey Bay Aquarium

Onze rit over de prachtige Highway One bracht ons tot in Monterey. Dat was meteen ook de eindbestemming van een onvergetelijke roadtrip langs de westkust van Amerika. Gedurende ons verblijf in Monterey bezochten we heel wat mooie locaties zoals ‘The Lone Cypress‘ en het Monterey Bay Aquarium.

Monterey Bay Aquarium

De missie van dit non-profit aquarium is om het behoud van de oceaan te promoten. Het Monterey Bay Aquarium, toonaangevend op het gebied van behoud en educatie van oceanen, wordt door velen beschouwd als het beste ter wereld.

Inkom Monterey Bay Aquarium

Wanneer je ook in Monterey komt is dit een echte aanrader! Zeker je kinderen gaan het heel leuk vinden. Ook wij waren onder de indruk van wat er allemaal te zien was. Je kan er enorme aquariums bewonderen met heel wat soorten vissen en andere zeedieren.

Aquarium in Monterey

Aquarium in Californië Monterey

Ook buiten valt er heel wat te beleven. Tijdens ons verblijf zagen we kinderen met de kajak de omgeving van het aquarium verkennen. In het ondiepe water (zie foto hieronder) zagen we kinderen een soort van duikinitiatie volgen.

Duiklessen in Monterey Bay Aquarium

Tijdens ons bezoek was er ook een tentoonstelling met verschillende soorten kwallen. Dit was echt indrukwekkend om te zien!

Tentoonstelling soorten kwallen

We hadden echt geen idee dat er zoveel verschillende en kleurrijke soorten kwallen bestonden.

Kwallen aquarium Monterey Bay

Soorten kwallen in Aquarium

Informatie Monterey Bay Aquarium

Locatie

Op deze Google Map kan je de locatie van Monterey Bay Aquarium vinden.

Bezienswaardigheden in MontereyBooking.com

1 thought on “Monterey Bay Aquarium – Californië

Comments are closed.