Baumkronenweg Ziegelwies – Füssen

Baumkronenweg

Baumkronenweg Ziegelwies – Füssen

Op de terugweg van het Gardameer sloten we onze hangbruggenroadtrip af met hangbrug nummer 7. Eigenlijk is het een boomtoppen pad, maar omdat het bestaat uit verschillende aaneengesloten hangbruggen tussen hoge palen rekenen we deze even mee.

Walderlebniszentrum Ziegelwies Fussen Tirol

Walderlebniszentrum

Door de Ritterspiele in Reutte waren we veel langer bij Highline 179 gebleven dan gepland. Hierdoor kwamen we 30 minuten voor sluitingstijd aan bij het Walderlebniszentrum. Veel tijd hadden we niet, maar we besloten toch om onze roadtrip af te sluiten met dit pad tussen de boomtoppen.

Baumkronenweg Ziegelwies

We betaalden 5 € per volwassene (juli 2018) en begonnen meteen aan onze wandeling. Dankzij de locatie en de hoogte van het pad, konden we genieten van een spectaculair uitzicht op het woeste rivierlandschap van de Lech, evenals de bergen en het voorland in Beieren en Tirol.

Boomtoppenpad Ziegelwies Fussen Oostenrijk

Vlak voor het sluitingsuur aankomen heeft ook zo z’n voordelen. Zoals je op de foto’s kan zien liepen we er zo goed als alleen. Het was de perfecte afsluiter van onze onvergetelijke rondrit door Duitsland, Zwitserland, Italië en Oostenrijk!

Baumkronenweg Fussen

Het smaakt naar meer!

Van hangbrug naar hangbrug trekken en hierdoor geweldig mooie locaties ontdekken. Het begon met een gek idee, maar het smaakt zeker naar meer.

Hangbruggenroute Europa

Zo ziet het wandelpad er langs onder uit.

Boomtoppenpad in Fussen

Baumkronenweg Ziegelwies - Füssen, Ostallgäu

Praktisch

Wil je ook een bezoek brengen aan deze Baumkronenweg? Hier kan je het adres terugvinden:

Walderlebniszentrum Ziegelwies
Tiroler Str. 10, 87629 Füssen, Duitsland

www.walderlebniszentrum.eu

Nog meer hangbruggen

Vind je het ook leuk om over hangbruggen te wandelen? In de nabije omgeving kan deze spectaculaire brug over de Fernpass terugvinden.

2 thoughts on “Baumkronenweg Ziegelwies – Füssen

Comments are closed.