Als een cowboy paardrijden in Amerika

Paardrijden in Bryce Canyon National Park in Utah

Paardrijden in Bryce Canyon National Park

Welke jongen droomt er niet van om als een cowboy door Amerika te trekken? Ondanks ik hier als kind wel eens van droomde, stond het initieel niet op de planning van onze eerste rondreis door West-Amerika. Maar hier kwam verandering in toen we in het Bryce Canyon National Park waren.

Deze canyon is beroemd om zijn unieke geologische rotsformaties, maar we hadden door ons drukke reisschema helaas te weinig tijd om een grote wandeling tussen de legendarische ‘hoodoos’ te maken. Een ritje te paard was echter een mooi alternatief om toch in de canyon af te dalen zonder veel tijd te verliezen.

Paarden in Bryce Canyon

Bryce Canyon te paard

We gingen ons informeren in het park en we hadden geluk. Er waren nog 3 plaatsen vrij en een uurtje later zaten we al op een paard (of een muilezel in mijn geval). Deze last-minute beslissing zou één van de leukste activiteiten van onze road trip worden! Lees verder voor meer informatie over paardrijden in Bryce Canyon National Park.

Met paard door Bryce Canyon rijden

Hoodoos

Dit tochtje met de paarden was werkelijk sprookjesachtig mooi! Het landschap was haast surreëel. De blauwe lucht met witte wolken, de gekleurde hoodoos en rotsen…

Paardrijden in Utah

Utah Canyon paardrijden

Bryce Canyon National Park

Paardrijden in Canyon

Met paard rijden in Amerika rondreis

3 thoughts on “Als een cowboy paardrijden in Amerika

Comments are closed.