De 10 leukste lokale winkels

Winkelen in Hasselt

GRATIS publiciteit voor jouw lokale winkel?

Ben jij de eigenaar van een unieke lokale winkel (in een straal van 20 km rond Hasselt) en kan je wel wat extra publiciteit gebruiken? Dan moet je dit bericht zeker lezen!

Samen met de Google Local Guides wil ik kleine, lokale bedrijven ondersteunen.

Snoepwinkel Hasselt

Een fotorondleiding door mijn favoriete winkels

Sinds enkele jaren ben ik een actieve ‘Google Local Guide’. Deze maand neem ik deel aan een fotochallenge en misschien kom ik wel in JOUW winkel foto’s maken.

Over de fotochallenge

Het is de bedoeling dat ik deze maand als Local guide lokale winkels in beeld breng en deze deel op Google Maps. Vervolgens moeten we een top tien samenstellen en deze delen op social media.

Sissy Boy Hasselt

Welke foto’s kom ik maken?

  • Een liggende foto waarin ik laat zien hoe je winkel eruit ziet als je binnenkomt.
  • Foto’s van schappen of rekken waarin producten te zien zijn
  • Close-ups van mijn favoriete artikelen
  • Eén of meerdere 360° foto’s van het interieur (indien de ruimte dit toelaat)

Interesse?

Heb jij een leuke concept store of een winkel die gezien mag worden? Laat me dan snel iets weten en misschien verschijnen mijn foto’s van jouw winkel binnenkort op Google Maps. Mijn andere foto’s op Google Maps zijn ondertussen al meer dan 40.000.000 keer bekeken!

Waarom doe ik dit?

Je vraagt je misschien af waarom ik dit doe? Hier verdien je toch niets mee hoor ik je al denken. Ik ben al jaren een Local Guide en dankzij deze community heb ik al heel wat toffe mensen leren kennen en nieuwe vrienden gemaakt. Gewoon het feit dat ik dankzij mijn foto’s andere mensen kan inspireren om leuke winkeltjes, restaurants of zelfs andere continenten te bezoeken geeft me een fijn gevoel.

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being.” – Kevin Kruse

Winkelen in Hasselt

1 thought on “De 10 leukste lokale winkels

Comments are closed.