Local Guide

Sinds de start van Google Local Guides ben ik actief als ‘lokale gids’. Ik schrijf beoordelingen en maak foto’s van de locaties die ik bezoek.

Een groot aantal van mijn foto’s kan je terugvinden op Google Maps en ze zijn ondertussen al meer dan 40.000.000 keer bekeken.

Google Local Guide niveau 8 Belgie

Waarom doe ik dit?

Je vraagt je misschien af waarom ik dit doe? Hier verdien je toch niets mee hoor ik je al denken. Ik ben al jaren een Local Guide en dankzij deze community heb ik al heel wat toffe mensen leren kennen en nieuwe vrienden gemaakt. Gewoon het feit dat ik dankzij mijn foto’s andere mensen kan inspireren om leuke winkeltjes, restaurants of zelfs andere continenten te bezoeken geeft me een fijn gevoel.

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being.” – Kevin Kruse

Soms krijg ik ook een welgemeende dankjewel van mensen die ik onbewust verder geholpen heb met mijn foto’s. Dat zijn de kleine dingen die mij gelukkig maken.

Local Guide Limburg België

Limburg

Ook het ‘lokale karakter’ van Google Local Guides spreekt me aan. Het geeft je de mogelijkheid om de mooie plekjes in je eigen dorp en provincie op de kaart te zetten. Zo trek ik er regelmatig op uit om foto’s in de prachtige provincie Limburg te maken.