Restaurant Holzerstubn Ehrwald

Lekker eten in Ehrwald

Restaurant Holzerstubn Ehrwald

Ben je op vakantie in het dorpje Ehrwald in de mooie Zugspitzarena en wil je eens proeven van de heerlijke Tiroolse keuken? Dan moet je absoluut eens een tafeltje in het “Abendrestaurant Holzerstubn” reserveren. Ik schrijf bewust reserveren omdat het een heel populair restaurant is, ook bij de “einheimische”.

Abendrestaurant Holzerstubn

Ehrwald, Oostenrijk
holzerstubn.at
+43 5673 3323

Menu Holzerstubn Ehrwald

Gezellig interieur

Het interieur van restaurant Holzerstubn is zeer smaakvol ingericht en ik vind het heel gezellig. Zeker wanneer je er tijdens je wintersportvakantie gaat eten. Buiten staan er dan vuurkorven en ook binnen is het heel sfeervol. In de zomer kan je ook op het terras zitten.

Interieur Restaurant Holzerstubn Ehrwald

Heerlijke gerechten

Niet alleen het interieur is mooi afgewerkt, ook de gerechten worden met het nodige oog voor detail gepresenteerd. Ze zien er trouwens niet alleen heerlijk uit, ze smaken ook overheerlijk!

Lekker eten in Ehrwald

Grillrestaurant Ehrwald

Aardappel met zure room

Een klassieker die je er bij heel wat gerechten kan krijgen is de aardappel in schil met zure room en bieslook.

Aardappel met zure room

Holzerstubn, Ehrwald

Locatie

Op de Google Map hieronder kan je de exacte locatie vinden. Het restaurant ligt in het centrum achter de kerk (maar is net

Nog meer tips voor je vakantie in Ehrwald

Het maakt niet uit in welk seizoen je naar Ehrwald gaat, er valt altijd wel iets te beleven. Ik ben er al verschillende keren geweest en heb de 4 seizoenen er al meegemaakt. Vanaf nu ga ik regelmatig tips voor je vakantie in Ehrwald delen op deze website.

Seebensee Ehrwald