40.000.000 views op Google Maps

Google photographer

40.000.000 views op Google Maps !

Sinds de start van het Google Local Guides programma ben ik een actieve bijdrager. Als hobby fotograaf deel ik mijn foto’s op Google Maps en Google Streetview. Verder schrijf ik ook regelmatig korte reviews over de plaatsen die ik bezoek.

Mijlpaal

Onlangs kreeg ik een melding dat mijn foto’s ondertussen al meer dan 40 miljoen keer bekeken zijn. Daar was ik uiteraard heel blij mee! Niet enkel omwille van het aantal views, maar vooral omdat je veel mensen helpt wanneer ze meer over een plek willen weten. Zo help je bijvoorbeeld met de keuze van een vakantiebestemming, restaurant, winkel,…

Google Maps fotograaf België Streetview

Waarom doe je dit eigenlijk?

Regelmatig krijg ik vragen waarom ik dit doe.  Welk nut heeft het nu om je foto’s te delen? Wie heeft daar nu iets aan? Binnenkort ga ik je enkele voorbeelden geven van welke leuke dingen ik hierdoor al meegemaakt heb!

Google photographer

1 thought on “40.000.000 views op Google Maps

Comments are closed.