Signé Jeanne – Restaurant in La Roche-en-Ardenne

Signé Jeanne

Signé Jeanne

Tijdens een gezellig weekendje in de herfst maakten we een uitstapje naar La Roche-en-Ardenne in de provincie Luxemburg. We waren met een groepje vrienden en iemand van het aangename gezelschap had gereserveerd in restaurant ‘Signé Jeanne’.

Uiteraard had ik op voorhand de recencies op Google Maps even opgezocht en die zagen er, op enkele uitzonderingen na, best wel OK uit. Op deze pagina een kort fotoverslag van ons bezoek.

Restaurant Signé Jeanne

Wij vonden het er in ieder geval best wel gezellig en ook de verschillende gerechten vielen in de smaak. Verder op deze pagina enkele foto’s van onze keuze uit de menukaart.

Bocquillon

We lazen dat ze het gerijpt rundvlees er met de “Josper-oven” bereiden. Deze oven werkt volledig op plantaardige houtskool wat heel wat voordelen zou bieden zoals een smeuïge textuur en verrukkelijke smaak. Dat moesten we natuurlijk testen door een ‘Bocquillon’ te bestellen.

Bocquillon

Belgische Ardennen – Vlees van vrouwelijke runderen uit de Ardennen, opgegroeid met kruiden, zacht en smaakvol. Rijk aan omega 3 en 6.

Entrecote - Signé Jeanne

Côtes d’agneau “Wallon”

De gerechten werden mooi gepresenteerd.

“Waalse” lamskoteletten, courgette flan met geitekaas sausje.

Lams - Signé Jeanne

Boulets Liégeoise

Onze heerlijke huisgemaakte balletjes (op Luikse wijze of met tomatensaus)

Luikse balletjes - Signé Jeanne

Café Gourmand

Wanneer je nog iets zoets wilt bestellen is een ‘Café Gourmand’ het overwegen waard, maar dan moet je toch nog wel wat plaats hebben… 😉

Verwen koffie met mini dessertjes

Signé Jeanne

Place du Bronze 17, 6980 La Roche-en-Ardenne

signejeanne.be
Booking.com
Amuse in restaurant
Restaurant in La Roche

Kasteel van La-Roche-en-Ardenne

Feodaal kasteel van La-Roche-en-Ardenne