Sequoia & Kings Canyon National Parks

Sequoia & Kings Canyon National Parks

Sequoia & Kings Canyon National Parks

Als kind droomde ik er van om ooit eens aan de ‘General Sherman‘ te staan in het Sequoia National Park. Deze droom heb ik te danken aan het Nederlandse televisieduo Bassie en Adriaan.  Ik keek altijd naar de serie”Bassie en Adriaan op reis door Amerika”.  Tijdens deze serie bezochten ze New York, Washington, San Francisco, het Yosemite-park, Death Valley, Las Vegas, Bryce Canyon, Hollywood, een indianenreservaat in Monument Valley, de Grand Canyon, verschillende pretparken in Orlando en nog veel meer.

General Sherman Sequoia Park

Ik was zo gefascineerd door hun avonturen en de prachtige natuur waarin deze zich afspeelden dat ik mijn eigen had voorgenomen om er ooit naar toe te gaan. Dit moest ik met mijn eigen ogen kunnen zien!

Het was voor mij dan ook heel bijzonder om zoveel jaar later op dezelfde locaties rond te lopen en deze af te vinken op mijn bucket list. Sommige scènes kon ik me nog zo voor de geest halen. Volgens mij zijn ze wel niet in Sequoia National Park geweest, maar zijn de scènes met de Sequoia’s opgenomen in Yosemite National Park.

Grote Sequoia's in Amerika

Sequoia National Park bezoeken

Sequoia & Kings Canyon National Parks

2 thoughts on “Sequoia & Kings Canyon National Parks

Comments are closed.