Rondreis West Amerika inclusief Yellowstone

Rondreis West Amerika inclusief Yellowstone

Kan je Yellowstone combineren met de Westkust?

Regelmatig ontvang ik de vraag of je Yellowstone National Park kan combineren met een ‘klassieke rondreis’ aan de Westkust. Zelf hebben we dit niet gedaan omdat ons reisschema anders te druk werd. Tenzij je een ‘one-way’ overweegt of voldoende tijd hebt, zou ik toch adviseren om dit legendarische park tijdens een aparte trip te bezoeken .

Onze roadtrip naar Yellowstone

Wij kozen er dus voor een tweede rondreis te maken om van dit legendarische nationale park te genieten. Daardoor moesten we ons niet haasten en hadden we voldoende tijd om nog meer mooie parken in de omgeving te bezoeken.

Roadtrip inclusief Yellowstone National Park

Complementair met onze eerste roadtrip

Deze tweede rondreis was een mooi vervolg op onze eerste. Tijdens de eerste roadtrip bezochten we de staten Californië, Nevada, Arizona en Utah in het westen. Onze tweede roadtrip bracht ons meer naar het oosten en noordoosten.

Zo bezochten we de staten Colorado, New Mexico, Wyoming, South Dakota en Montana. Maar we hebben ook nog bijkomende nationale parken bezocht in Arizona en Utah.

Route rondreis Amerika Yellowstone

Route inclusief Yellowstone

Yellowstone National Park is niet eenvoudig bereikbaar met het vliegtuig. Daardoor moet je best wel een eindje rijden voor je er bent.

Dit is de high level route van onze tweede roadtrip:

Denver > Cheyenne > Hot Springs > Rapid City > Buffalo > Cody > Yellowstone National Park > Jackson Hole > Vernal > Moab > Mesa Verde National Park > Petrified Forest National Park > Sedona > Grand Canyon National Park > Las Vegas

Roadtrip Yellowstone National Park
Roadtrip Arches National Park

Waar overnachten in Yellowstone?

Heb je besloten om Yellowstone te bezoeken? Geweldig! Vergeet zeker niet tijdig een hotel te boeken, want de populaire hotels en lodges in dit park zijn snel uitgeboekt. Hier enkele tips voor wie in het park wil overnachten.

Yellowstone waar overnachten?