Met de fiets naar het werk

Met de fiets naar het werk

Sinds enkele jaren pendel ik al dagelijks met de fiets naar het werk. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid. Ik heb het geluk dat mijn fietsroute grotendeels door de natuur loopt. Daardoor kan ik dagelijks genieten van prachtige bossen, vijvers en weiden.

De 4 seizoenen

Het maakt niet uit welk seizoen ik aan het fietsen ben. Altijd valt er wel iets bijzonders te ontdekken onderweg. Een zonsopgang, zonsondergang, ochtendmist, sneeuw, mooie herfstkleuren, lentebloemen,…

Instagram

Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen met deze momenten te delen op Instagram. Zo kan ik zelf terugblikken op al die mooie momenten die ik onderweg mag beleven en tegelijk kan iedereen die wil meegenieten.

Vanaf nu ga ik de mooiste momenten ook delen op deze pagina. Meestal met foto’s, maar sporadisch ook eens met een video. Zo moet ik soms bijvoorbeeld slalommen tussen de Galloway runderen of door het water fietsen en dit zegt veel meer op video.

Verschillende routes

Ik heb ook het geluk dat ik verschillende routes kan nemen zodat ik regelmatig wat afwisseling heb.

Met de fiets naar het werk

De dreef van Kiewit

Fietspad domein Kiewit

Met de fiets naar het werk

De sluis van Godsheide

Zonsopgang aan de kinderboerderij in Kiewit

Bankje bij dwars door het water

Vijvergebied in Bokrijk

Winter

Ook in de winter is dit een toplocatie! Zo fietste ik op een ijskoude winterdag door het (bevroren) water in Bokrijk.

Met de fiets naar het werk

Fietsen door het water in de winter

Lente

Op een windstille lenteochtend fietste ik via ‘fietsen door het water’ naar mijn werk. Op dat moment was er een prachtige weerspiegeling in het water. Meer foto’s en een video van dat moment kan je bekijken in het bericht ‘fietsen door de waterspiegel‘.

Fietspad door het water in Limburg

3 thoughts on “Met de fiets naar het werk

Comments are closed.