Fietsen door het (bevroren) water in Bokrijk

Riese und Muller Charger GT

Fietsen door het water

Ik heb het geluk dat ik (bijna) dagelijks met de fiets naar het werk kan rijden. Als ik ’s morgens merk dat er kans is op een mooie zonsopgang, zoals vandaag het geval was, vertrek ik vroeger zodat ik onderweg wat foto’s kan maken. Een van mijn favoriete plekjes is de vijver bij ‘fietsen door het water’ in Bokrijk.

Een laagje ijs

Vandaag waren er niet alleen prachtige kleuren in de lucht tijdens deze koude winterochtend, maar lag er ook een laagje ijs op de vijver. Dit maakte het nog mooier!

Fietsen door het water in de winter

Google Streetview

Als Google Local Guide kon ik het uiteraard niet laten om dit moment vast te leggen met een 360° foto die je ondertussen al op Google Streetview kan bekijken. Zo kan je dit magische moment virtueel beleven.

 

Fietsen door het water in Bokrijk

3 thoughts on “Fietsen door het (bevroren) water in Bokrijk

  1. Prachtige foto’s! Ik ben ook één van de gelukkige die hier dagelijks voorbij fietst. Ik had je vorige week toevallig zien staan en ben ik even blij dat ik deze prachtige foto’s heb gevonden en er nog eens van kan genieten. Enjoy the ride and the view!

    1. Hoi Fabrizio! Bedankt voor je reactie. Geweldig dat we elkaar nu ook virtueel tegenkomen. Spreek me volgende keer gerust aan, nu weet je wie ik ben 😉
      Het is er ’s morgens toch geweldig mooi om door het water te fietsen hé!

Comments are closed.