De promenade van Bardolino

De promenade van Bardolino

De promenade van Bardolino

Rondom het Gardameer in Italië liggen er heel wat prachtige stadjes. Het stadje Bardolino is er een van en heeft een mooie promenade met verschillende zitbankjes waar het heerlijk vertoeven is.

Bankjes met zicht op het Gardameer in Bardolino

Wanneer je vanaf het pittoreske haventje van Bardolino noordwaarts richting Garda wandelt, kan je langs het houten wandelpad (evenwijdig met de Lungolago Francesco Lenotti) heel wat bankjes vinden. Naast het pad zijn er ook heel wat bloemperken die het geheel opfleuren.

zitbank Bardolino

Het haventje van Bardolino

Op deze 360° foto zie je het houten pad langs de oever van het Gardameer liggen. Wanneer je op het bruggetje in de haven staat heb je een mooi zicht op de omgeving.

Bloemen oever Gardameer Bardolino

De foto’s en video heb ik gemaakt in de maand juli op een namiddag, met een temperatuur van zo’n 35°C. Daarom zie je haast geen mensen rondlopen ondanks het hoogseizoen was. Ondanks de hitte heb ik toch eventjes plaatsgenomen op een zitbank in de zon om even te genieten van het geweldig mooie uitzicht.

Het is gewoonweg zalig om op een van deze bankjes het Gardameer te bewonderen.

Genieten van het uitzicht op het Gardameer

Haventje van Bardolino aan het Gardameer

Waar ligt Bardolino?

Het stadje Bardolino ligt in de provincie Verona, tussen de stadjes Garda en Lazise aan de oostelijke oever van het Gardameer.

1 thought on “De promenade van Bardolino

Comments are closed.