Chiringuito Las Salinas – Beachbar Tenerife

Beachbar Tenerife

Chiringuito Las Salinas

Onze laatste vakantie op het eiland Tenerife ontdekten we een toffe cocktailbar die ik graag deel met jou. Tijdens een wandelingetje van Playa de las Américas naar Playa de Los Cristianos werd onze aandacht getrokken door een houten kraampje met zomerse muziek en kleurrijke terrasstoelen. (de Vans strandstoelen op de foto hierboven staan trouwens bij een surfschool een beetje verderop)

Chiringuito Las Salinas, Playa de las Américas, Spanje

The best Mojito ever

“Las Salinas – de beste Mojito ooit” stond er te lezen op het uithangbord voor de beachbar. Dat moesten we natuurlijk even testen!

De beste Mojito ooit

Ook wanneer je geen alcohol drinkt is deze bar een bezoekje waard. Je kan er ook alcoholvrije cocktails krijgen en heel wat andere lekkere drankjes. Een heerlijke verse fruitsalade smaakt natuurlijk ook altijd.

Chiringuito Las Salinas

Live muziek

’s Avonds komt er regelmatig een band optreden. Dan is het hier echt zalig om te genieten van de live muziek met een heerlijke mojito in je hand. De zonsondergang krijg je er gratis bij!

Beachbar Tenerife zonsondergang

Chiringuito Las Salinas Tenerife strandbar & cocktailbar

Waar ligt deze beachbar?

Op deze Google Map kan je de exacte locatie zien. De beachbar ligt langs de “Paseo Francisco Andrade Fumero”.

Wanneer je een beetje verder wandelt (over het houten wandelpad aan het terras van deze cocktailbar) richting  Playa de las Américas kan je dit mooie plekje vinden. Ook een toffe locatie om van een zonsondergang te genieten.

Zonsondergang Playa de las Américas