De Pannewinning – Home Cooking

De Pannewinning

De Pannewinning

Op een warme zomeravond reserveerden we een tafeltje bij de Pannewinning in Bolderberg. We maakten er kennis met de keuken van Ronny en Monika. Koken is altijd een passie van Ronny geweest en dat wil hij samen met jullie delen. Hou jij van rust en gezelligheid, dan ben je hier aan het juiste ‘home cooking’ adres.

Keuken pannewinning - Home Cooking

Home Cooking

We werden vriendelijk ontvangen door de gastvrouw Monika en voelden er ons meteen thuis. Ze begeleidde ons naar de tuinkamer, waar de tafel gedekt stond. Het leuke van dit concept is dat de locatie helemaal voor jouw gezelschap is, zonder andere gasten.

Meer informatie en reserveren: facebook.com/Depannewinning

De Pannewinning

Aperitief

Uiteraard was het eerst tijd voor een aperitief op het terras van de mooie tuin. Het was er heerlijk vertoeven in de avondzon, met de aangename reuk van de BBQ. Binnen een uurtje zouden we eten en Ronny was alvast aan de Tomahawk begonnen. Wat rook dat overheerlijk!

Tomahawk

Natuurlijk gingen we eens een kijkje nemen bij de chef kok in actie. Het zag er alvast veelbelovend uit!

De Pannewinning - Tomahawk op de BBQ

Tomahawk

Gemarineerd en geflambeerd met Jack Daniels (2 personen)

– Linguine met Zuiderse groentjes

– Krielpatatjes met Zuiderse groentjes

Even flamberen met wat Jack Daniels en vervolgens was het tijd om aan tafel te gaan. We namen plaats aan de sfeervol gedekte tafel in de tuinkamer met open haard.

De Pannewinning - Tomahawk gemarineerd en geflambeerd met Jack Daniels

Gegrilde Gamba’s

Naast de Tomahawk werd er ook gekozen voor de gegrilde gamba’s met gebakken patatjes op z’n Spaans en een halve kip met pasta bolognese. Alle gerechten waren tot in de puntjes verzorgd en smaakten heerlijk!

Sabayon ‘De Pannewinning’

In afwachting van het dessert stak Monika de open haard aan waardoor het echt genieten was van de gezellige avond. De sabayon ‘De Pannewinning’ met champagne is een aanrader!

Adres

Wil je graag in een huishoudelijke intieme sfeer lekker dineren? Zowel met vrienden, familie of zakelijk? Dan is dit een echte aanrader! Wekelijks is er een nieuwe kaart met 3 gerechten waaruit je kan kiezen. Verder leveren ze ook ontbijtmanden, pasta’s, tapas en kaasschotels aan huis.