RAUW BBQ Heusden-Zolder

Bar RAUW BBQ

RAUW BBQ Essentie

Op zoek naar een tof BBQ restaurant in Limburg? Wil je even het gevoel hebben in Amerika te lunchen tijdens je roadtrip? Heb je zin in een échte Amerikaanse hamburger?

Dan is ‘RAUW BBQ’ een echte aanrader!

Koerselsebaan 181, 3550 Heusden-Zolder
www.rauwbbq.be
+32 11 72 88 82

Interieur RAUW Koersel

Het Amerika gevoel in Limburg

Wanneer je mijn website al eens in detail bekeken hebt zal je wel door hebben dat ik een grote Amerika fan ben. We hebben al een aantal road trips in de USA gemaakt. En de dingen waar ik dan echt van kan genieten zijn die typische Amerikaanse restaurants waar je heerlijk BBQ kan eten in een gezellig interieur.

BBQ restaurant RAUW Heusden-Zolder

Zodra ik binnen was had ik meteen door dat ik het hier wel naar mijn zin zou hebben. Het interieur was helemaal in de stijl waar ik gek van ben. De muren en bar waren grotendeels bekleed met oud ‘barnwood’. In de open keuken zag je de koks aan het werk en er hing een toffe sfeer.

Fingerlickin’

Zodra ik de menukaart zag wist ik al dat het haast niet meer verkeerd kon lopen.

” Het Low&Slow garen van vlees en vis boven een indirect vuur, het smoken. Een zeer intensieve maar fingerlickin’ BBQ methode. Smoked streetfood en leuke dishes uit Amerika scrambled met leuke toetsen uit het zuiden en het oosten. “

Menukaart RAUW Heusden-Zolder

We Do The Porkin’ You Do The Forkin’

Op het menu stonden er verschillende gerechten. Een keuze maken zou moeilijk worden…

Menukaart RAUW BBQ

Onion Rings

Zoals het hoort kregen we lekkere dikke ‘onion rings’ bij de burgers.

Jaws burger RAUW restaurant Heusden-Zolder

De ‘Stuffed Potato’ was overheerlijk!

STUFFED POTATO

En voor de kinderen was een kinderportie Spare Ribs mogelijkSpare Ribs

Desserts

Moest je nog zin hebben in een dessertje, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Bar RAUW BBQ

Tips & ervaring

  • Best op voorhand reserveren
  • Er is parking voor de deur

RAUW Koersel ervaringen