Nymph Lake in Rocky Mountain National Park

Nymph Lake in Rocky Mountain National Park

Wandelen naar het prachtige Nymph Lake

Onze tweede roadtrip door West-Amerika startte in Denver. Het eerste nationale park dat op onze route lag was het Rocky Mountain National Park. We maakten er een wandelingetje naar het prachtige Nymp Lake.

Wandeling naar Nymph Lake

Bear Lake Trailhead

We namen de shuttlebus tot aan het Bear Lake Trailhead. Vanaf deze locatie maakten we eerst een wandeling rond het nabijgelegen Bear Lake. Na een rondje rond dit mooie bergmeer gewandeld te hebben, besloten we om het wandelpad richting Nymph Lake te volgen. Op deze pagina een kort fotoverslag van ons bezoek aan dit sprookjesachtig mooie meer.

Zoals in alle Amerikaanse nationale parken waren de wandelpaden ook hier zeer goed bewegwijzerd. Helaas hadden we niet voldoende tijd om nog verder te wandelen naar Dream Lake en Emerald Lake.

Het was heerlijk wandelen onder de hemelsblauwe lucht.

Wandeling naar Nymph Lake
Wandeling naar Nymph Lake Rocky Mountains
Eekhoorn Rocky Mountain National Park

Niet veel later zagen we het geweldig mooie bergmeertje voor ons opduiken.

Nymph Lake

In de zomer is het wateroppervlak van het Nymph Lake bedekt met honderden gele waterlelies. Op de 360° foto hieronder kan virtueel een kijkje nemen op deze mooie locatie.

Nymph Lake panorama Colorado

Voor we aan de terugweg begonnen namen we plaats op het zitbankje langs de oever van dit kleine bergmeer. Even omdraaien voor de foto en daarna terug genieten van het prachtige uitzicht.

Bankje bij Nymph Lake

Met spijt in ons hart wandelden we terug naar het Bear Lake Trailhead waar we de shuttlebus naar onze Jeep moesten nemen. Plan je ook een bezoek aan het Rocky Mountain National Park? Voorzie dan zeker voldoende tijd om al de prachtige wandelingen te kunnen maken!

Wandeling naar Nymph Lake in Colorado
Wandelingen in Rocky Mountain National Park

2 thoughts on “Nymph Lake in Rocky Mountain National Park

Comments are closed.