Het Kennedy Space Center bezoeken

Space Shuttle Discovery

Kennedy Space Center bezoeken

Tijdens onze rondreis door Florida brachten we een bezoek aan het Kennedy Space Center. Dit stond al jaren op mijn bucket list en het was dan ook een geweldig moment toen we aan de ingang stonden. Lees hier het volledige verslag van ons bezoek aan het Visitor Complex.

De NASA bezoeken met kinderen

1986

In 1986, het jaar van de ramp met de Space Shuttle Challenger, werkten we in onze klas rond het thema ruimtevaart. We mochten allemaal een spreekbeurt geven en na al het opzoekwerk was ik helemaal in de ban van de NASA, planeten en alles wat er mee te maken had. Ooit zou ik deze geweldige dingen in het echt zien, had ik mezelf beloofd en nu was het eindelijk zo ver!

Robot NASA GM

SpaceX

Tijdens de Kennedy Space Center Explore Tour reden we langs SpaceX. Hier had ik wel eens een kijkje willen nemen!

SpaceX bezoeken in Florida

Space Shuttle Discovery

Het moment dat ik de Space Shuttle voor mij zag kreeg ik kippenvel. Meer dan 30 jaar geleden heb ik een modelbouw versie in elkaar gestoken. Als kind heb ik daar jaren mee gespeeld en gefantaseerd. Wanneer je slechts enkele meters van de echte verwijderd bent is het dan gewoonweg fantastisch. En dan heb het nog niet over de wijze waarop deze plots ‘verschijnt’. Maar daar ga ik je niet meer over vertellen omdat ik anders de pret bederf wanneer je ooit zelf daar bent…

Space Shuttle Discovery

Space Shuttle Discovery Kennedy Space Center

Apollo 14

Het Space Center staat vol met ruimtevaartuigen. In het Apollo / Saturn V Center kan je uren blijven rondhangen!

Appolo 14 in het Kennedy Space Center

1 thought on “Het Kennedy Space Center bezoeken

Comments are closed.