Een blogwandeling in Mettekoven

Wandelen in Mettekoven

Een verrassende blogwandeling in Mettekoven

Na de geslaagde eerste verrassende blogwandeling van Verwonderhoekje, was het vandaag (zondag 5 november 2017) eindelijk tijd voor de tweede editie. Deze keer was het om 10:00u afspraak aan de kerk van Mettekoven, een klein dorp in de Belgische provincie Limburg.

Vanaf de parking wandelden we richting “De plantage”  om vervolgens een prachtige holle weg in te slaan.

Wandeling holle wegen Limburg Mettekoven

Ook deze keer was het weer genieten van de formule waarmee je niet alleen geniet van de prachtige natuur, maar ook van de leuke gesprekken met de verschillende deelnemers. Het volledige verslag kan je binnenkort nalezen op de site van Verwonderhoekje.

Een veld vol met spruiten in Mettekoven, Limburg

Onderweg kwamen we enkele prachtige plekjes tegen waaronder dit veld met spruitjes en niet veel later konden we genieten van een geel veld met koolzaad. Het contrast van de zon op deze gele bloemen, de blauwe hemel met witte maar ook dreigende grijze wolken vond ik heel speciaal.

Een veld vol met spruiten in Mettekoven, Limburg

Er was heel wat afwisseling tijdens de wandeling. Bossen, velden, holle wegen, dassenburchten, waterpoelen, kasseiwegen, heuvels, vergezichten,… We zagen het allemaal.

Een herfstwandeling in Mettekoven

Van dit sprookjesachtig mooie decor mochten we genieten tijdens de blogwandeling. We kijken alvast uit naar de derde editie!

Wandelen door de velden in Mettekoven

Wandelen in Mettekoven