The End of Control

Frederik Maesen Monte Baldo

The End of Control – The Beginning of This Site

Soms heb je van die momenten die je hele leven plots een andere wending geven. Enkele weken geleden had ik zo’n moment. Ik had me ingeschreven voor het event “Teal Introductie: Bevrijd het potentieel in je organisatie!

Zappos.com

Sinds mijn bezoek aan het hoofdkantoor van Zappos, dat ik bezocht na een tip van Rik Vera (Nexxworks), ben ik helemaal in de ban van de wonderen die een sterke positieve cultuur binnen een bedrijf kan verrichten.  Gezien deze Teal introductie heel wat raakvlakken had moest ik niet lang twijfelen om me in te schrijven.

Teal

Tijdens de Teal introductiesessie gaf  ‘Tealspirator‘ en ‘Global Seedplanter’ Erwin Van Waeleghem tekst en uitleg over de bevrijdende principes en alternatieve mogelijkheden binnen organisaties.  Hij deelde ook ervaringen van het transformatietraject dat zijn eigen team bij de lokale politie Leuven tot nu toe aflegde.

Na de inspirerende introductie van Erwin volgden er nog 3 presentaties. Eén van deze presentatie ging van start met de video ‘The End of Control’ van Kyle Cease.

Appelboom

Na het zien van deze video heb ik besloten deze website op te starten en mijn ‘appelboom’ te laten groeien. Ik hoop dat ik andere mensen kan inspireren en informeren.