Sunset Pier – Key West in Florida

Sunset Pier in Key West
Waar ligt Sunset Pier bij Key West?

Sunset Pier

Sunset Pier, gelegen tussen Key West Harbor en het beroemde Mallory Square, is een populaire plek in Key West. Je kan er dineren terwijl je geniet van het adembenemend mooie uitzicht.

Naast de tropische en Caribische culinaire hoogstandjes kan je bij Sunset Pier ook terecht voor het typische uitgaansleven in The Florida Keys.

In de namiddag was er meer dan voldoende plaats op het kleurrijke terras. Enkele uren later was er echter geen vrije barkruk meer te vinden, zelfs met moeite een staanplaats. Sunset Pier is, zoals de naam al doet vermoeden, dan ook een ‘hot spot’ in Key West.

Sunset Pier

Kleurrijk

Wanneer je door de dag iets gaat drinken op dit kleurrijke terras, wordt je alleen al van de kleuren goedgezind. Doe daar dan nog het zonnetje bij, het tropische klimaat, het mooie uitzicht en een lekkere cocktail… Heerlijk!

Sunset Pier Key West

Regelmatig zie je een yacht, zeilboot of cruiseschip voorbij varen.

Sunset Pier Key West
Wegwijzers Key West Florida

Zonsondergang bij Sunset Pier – Key West

Wanneer je dezelfde pier bij zonsondergang bezoekt, dan kan je er bijna over de koppen lopen. Een vrij tafeltje konden we helaas niet meer bemachtigen, maar wel nog een plekje aan de reling.

Zonsondergang Key West Florida

De mooiste zonsondergang?

Het was zoals de meeste zonsondergangen tijdens onze vakanties weer een magisch moment. Tijdens onze rondreis in Florida hebben we echter nog mooiere ‘sunsets’ mogen aanschouwen.

Zonsondergang Florida

Key West – Welcome to paradise

Eerlijk gezegd vonden we The Keys een beetje overroepen. Ja, het is er heel mooi. Maar de foto’s in de vakantiebrochures zijn volgens mij allemaal op dezelfde strandjes gemaakt. Als ik mocht kiezen tussen een weekje op the Keys of een weekje Sanibel Island koos ik toch voor het laatste denk ik…

Key West -, Welcome to Paradise