Een spookhotel in Canada – Fairmont Banff Springs

Een spookhotel in Canada - Fairmont Banff Springs

Spookhotel

Wat doe je als je tijdens je roadtrip door Canada langs een ‘spookhotel’ komt dat in de top 10 van engste spookhotels ter wereld staat? Dan ga je er natuurlijk een kijkje nemen!

Banff Springs Hotel

Het was natuurlijk niet onze bedoeling om uit te zoeken of het echt spookt op kamer 873 (die ondertussen dichtgemetseld zou zijn). Ook de andere spookverhalen zoals die van de ‘spookbruid’ spreken zeker tot de verbeelding, maar we wilden gewoon eens de sfeer in zo’n wereldberoemd spookhotel ervaren.

6 griezeligste Fairmont Banff Springs ‘Ghost Stories’

Ben je geïntrigeerd geraakt door de mogelijks paranormale activiteiten in dit bijzondere hotel? Onderstaande video geeft je alvast 6 verschillende verhalen…

  1. Sonya’s verhaal
  2. Foto’s uit 1913
  3. Kamer 873
  4. Spookkamers
  5. Sam the Bellman
  6. De bruid
Spookhotel Banff Springs

Via de ‘Banff springs shops’ wandelden we naar de receptie van het hotel. Sommige donkere gangen konden – naar onze mening – perfect als decor voor een horrorfilm dienst doen. Het hotel op zich leek ons wel een super hotel om te logeren, behalve wanneer je je laat afschrikken door alle verhalen uiteraard. Hebben we er zelf iets vreemds opgemerkt hoor ik je al denken? Alleen het feit dat mijn iPhone helemaal bleef vasthangen toen ik een foto in een van de gangen probeerde te maken… 😉

Website: www.fairmont.com

Spookhotel in Canada
Fairmont Banff Springs - Spookhotel in Canada
Banff Springs Shops
Spookhotel

Parking

Vlakbij het hotel en winkelcentrum ligt er een overdekte betaalparking, maar deze was vrij duur. Wij parkeerden daarom in een nabijgelegen straat.

1 thought on “Een spookhotel in Canada – Fairmont Banff Springs

Comments are closed.