40.000 Gardameer fans

40.000 Gardafriends

Frederik Maesen Monte Baldo

40.000 mensen met dezelfde passie.

In september 2011 heb ik een Facebook pagina opgericht om de foto’s, tips en ervaringen van onze vakantie(s) aan het Gardameer te delen met enkele vrienden. 6 jaar later heeft deze pagina de grens van 40.000 ‘vind ik leuks’ overschreden en volgen er duizenden Gardameer fans onze ‘avonturen’ aan het Lago di Garda!

facebook.com/gardafriends

Facebook pagina

40.000 vind ik leuks

Tijdens de zomer van 2017 bereikten de berichten tot 500.000 mensen per week. Ik heb zitten experimenteren met Facebook live video’s, gewone video, foto’s en nog veel meer. Binnenkort deel ik mijn inzichten op deze site, want ik heb best wel wat interessante dingen geleerd.

500.000 mensen bereik

Naast de Facebook pagina ben ik ook een Facebook groep gestart. Deze heeft meer mogelijkheden naar interactie met en tussen de leden. Het beheren van een Facebook pagina of group vereist echter andere vaardigheden voor de beheerder / moderator.

facebook.com/groups/gardafriends

40.000 Gardafriends